På kant med livet – premiere 16/4 2015

På kant med livet

Bestil billetter her

kant_flyer02

I år har Støbeskeen kastet sig ud i en helt ny måde at lave teater på. Konceptet kaldes 10-minutes-plays og giver publikum den mest mulige nuancerede teateroplevelse. Her samles små individuelle stykker til ét, for så at danne et samlet udtryk. På denne måde skabes et univers, hvor vi som publikum, får lov at følge forskellige menneskers historier, sat i perspektiv til hinanden.

Vi har glædet os til at komme i gang med prøverne på denne forestilling, da vi pga. stykkets koncept er blevet udfordret på scenografi og lyssiden. Det har været en sjov opgave at løse, og vi har arbejdet med minimalismens styrke, det skulle gerne give en unik og intim forestilling, der sætter historien i fokus. Det har også givet god mening, i forhold til vores deltagelse i dette års DATS festival, hvor vi spiller i Gjethuset.

Man vil i år opleve en masse nye ansigter på scenen. Vi har været rigtig glade for den interesse, der har været for Støbeskeen og fællesskabet har været i højsædet under prøveforløbet.

Så kom ind og oplev en enestående forestilling der tager dig igennem de mest sårbare, sjove og finurlige sider af livet.