2015 – Fanget i Nettet

Presseanmeldelse – Halsnæs Avis 9. november 2015

Fanget i Nettet

Stanleys gamle far (Per Kruse) og Stanley (Brian Jørgensen)

Stående applaus i Støbeskeen

Støbeskeens grinegaranti holder ikke vand, man griner så tårerne triller ned af kinderne

Tekst og fotos: Esther Mauck

Stående applaus i Støbeskeen

”Der er 100 millioner mennesker på det internet, men selvfølgelig skal min tåbelige datter lige præcis møde min idiotiske søn,” siger John Smith desperat og tager sig til hovedet.

Hans logerende gennem 18 år, den midaldrende Stanley, er chokeret: ” Hvem sagde du din datter har mødt? spørger han rystet, mens han kigger efter noget at sidde på. Skrækslagen ser de to på hinanden, velvidende, at Johns hemmelighed er begynde at indhente ham…

Alle pladser var optaget i det lille, men fine teater Støbeskeen, som i torsdags havde premiere med Ray Cooneys farce ”Fanget i nettet.”

Stykket handler om den uforbederlige bigamist John Smith, som er lykkelig gift med to koner, med hvilke han hver har to børn, en pige og en dreng. Så langt så godt. Hvis der ikke var det her internet…

Der går ikke lang tid før de to teenagebørn mødes på nettet, chatter sammen og bytter telefonnumre. Da deres far John får kendskab til det, bryder han ud i panik. En panik som varer to timer og fem minutter og river tilskuerne med i en hvirvel af forviklinger og hemmeligheder parret med en stor del komik.

Det er de enkelte karakterer, som giver stykket sin helt specielle krydring. Så er der Johns hjælpsomme og hjælpeløse medbeboer Stanley, som får skylden for alt og ingenting, Stanleys skrubforvirrede far, som tror at han bor på hotel, såvel de to koner, som bliver låst ude og får mærkelige opkald fra stønnere og kinesere.

Stykket formår i to timer at underholde publikum på det højeste, der blev grinet så tårerne trillede ned af kinderne og forestillingen blev honoreret med stående applaus.

“Fanget i nettet” spilles i Støbeskeen 13 gange. Sidste gang er lørdag 12. december. Flere forestillinger er allerede udsolgt.

Konen Barbera (Randy Persson) og Stanley (Brian Jørgensen)

 

Stanley (Brian Jørgensen) og John (Jesper Kaag)

[Best_Wordpress_Gallery id=”56″ gal_title=”Fanget i Nettet”]