2017 – Jagten på de Grås Guld

Velkommen til efteråret 2017.

Vi måtte ændre på repertoire, så Bettina Tiegarth satte følgende forestilling Jagten på de grås guld op.

Jagten - plakat - billede - uden tag

Jagten på de grås guld

Farceaf Knud Erik Meyer Ibsen.

Ægteparret Elinor og Gregers Halmkvist bor endnu i deres gamle murermestervilla i et af byens pænere kvarterer.
Endnu… for deres svigersøn – den grådige entreprenør, byrådsmedlem og socialudvalgsformand, Hans Didrik Kleinkopff (med 2 f’er) – vil sætte dem ud af huset og placere dem på byens plejehjem.
Nabohuset har svigersønnen fået fingrene i, så nu mangler han kun Elinor og Gregers, før han kan jævne hytten med jorden og bygge et storcenter.
Hvorfor er det så lige, vi ved, at det ikke kommer til at gå helt så nemt?
Måske fordi den rollator-besværede Elinor og den halvsenile og næsten heldøve Gregers har det udmærket i deres hjem. I hvert fald så længe hjemmehjælperen Inger Margrethe kommer.
Og det gør hun “pludselig” ikke mere. Kleinkopff skyer ingen midler og tager hjemmehjælpen fra svigerforældrene, der svarer igen ved at svine hjemmet til og invitere pressen: “De tog Inger Margrethe fra os – nu lever vi i et syndigt rod!”
Alt hvad kan gå galt – skal og vil gå galt! De barrikaderer sig, tager posten som gidsel, lejer børneværelset ud til en selvstændig erhvervsdrivende, der klæder sig mere af end på – til stor glæde for Gregers.
Kleinkopff sætter rotter ud, forsøger at gasse de gamle, prøver at opildne og mobilisere pensionistforeningen til at gøre oprør mod de to nisser, der bremser for bingo-hal og Føtex med lunken kaffe og blødt brød, der ikke sætter sig i protesen.
En helt igennem vanvittig farce med skæve indfald, rappe replikker og en kærlig erindring om, at der skal mere end sløvende medicin og gas til for at få svigermor og svigerfar på plejehjem!

Forestillingen havde premiere 16. november 2017.

Se anmeldelse fra Halsnæs Avis her.

Se anmeldelse fra Frederiksborg Amtsavis (SN) her.

Fotos

Se fotos fra forestillingen her. Halsnæs fotoklub har alle rettigheder til disse billeder.

[Best_Wordpress_Gallery id=”188″ gal_title=”Jagten på de Grås Guld”]