2009 – Snart Kommer Tiden (af Line Knutzon)

snart_kommer_tiden_plakatPressemeddelelse, Frederiksværk 19. marts 2009

Nu er det tid til at gå i teateret…

Støbeskeen spiller Line Knutzon-klassiker

Giv dig selv – og dit parforhold – et godt grin i selskab med Line Knutzons succeskomedie om at være par, at være midt i livet, uforløste drømme og den tid der går og går, mens livet bare suser forbi.

I ”Snart kommer tiden” sættes den normale tid ud af spil, og mærkelige mennesker gør mærkelige ting på en helt normal, genkendelig måde.

Man møder 6 personer der på hver deres måde kommer i karambolage med tiden, da sønnen, der gik ud af døren som 5-årig, pludselig kommer hjem igen som 55-årig for at fejre sin mors fødselsdag.

Det prisbelønnede “Snart kommer tiden” er et godt bud på en moderne klassiker. Et stykke ny dansk dramatik, der sætter fingeren lige dér, hvor det gør allermest ondt – og drejer rundt. Med vanlig skarphed og ironi leverer Line Knutzon her et absurd og komisk gyserdrama om moderne parforhold og tidsforvirring.

Ægteparret Hilbert og Rebekka har alt hvad man kan ønske sig, men de har til gengæld mistet gnisten. Hilbert føler sig mere hjemme på arbejdsmarkedet end i sit eget hjem, og Rebekka har fordybet sig i at hækle en æggevarmer selvom noget så basalt som madvarernes navne er forsvundet fra hendes indre harddisk.

Hilbert forsøger at forsøde livet på hjemmefronten ved at forære Rebekka en uhyggeligt effektiv hushjælp i fødselsdagsgave. Men det falder ikke i god jord, og da Rebekkas eksmand og dennes ekskæreste også dukker op til fødselsdagsmiddagen, er stemningen mildest talt anspændt.

Og så træder sønnen lige pludselig også ind ad døren…

Claus Jensen er tilbage som instruktør i Støbeskeen, og med sig har han et par nye navne: Stephanie Stadager og Marie Grove Jørgensen, som ved denne lejlighed debutterer som skuespillere på amatørscenen på Krudtværksalléen.

Forestillingen spiller på udvalgte datoer i april måned.

Billetter kan bestilles på billet-tlf: 2334 0013 eller på foreningens hjemmeside www.stobeskeen.dk.

[Best_Wordpress_Gallery id=”13″ gal_title=”Snart kommer tiden”]