Nyheder

4 days ago

Husk det er sidste gang vi spiller "Drengen med de røde seler" i morgen eftermiddag kl 15.00. Så gå ikke glip af dette fantastiske stykke! Vi sælger popcorn og slushice, der kan nydes under ... See more

1 week ago

På grund af vejret bliver vi desværre nødt til at aflyse dagens forestilling. Vi spiller igen i morgen og håber at se jer der i stedet.

2 weeks ago

I dag have vi premiere på "Drengen Med De Røde Seler" vi takker mange gange de gæster som kom og var med til vores premiere. 🎉🎊

Håber vi ses den 15, 16, 22 eller 23 Juni til vores ... See more

3 weeks ago

I aften øver vi for sidste gang inden generalprøven og så går det løs på mandag kl 15 med præmieren af "Drengen med de røde seler"
Så kom på mandag og oplev hvad Victor oplever på sin ... See more

3 weeks ago

4 weeks ago

Kom og se "Drengen med de røde seler" vi spiller den 10/6, 15/6, 16/6, 22/6 og 23/6 på parkeringspladsen over for Støbeskeen.
Billetprisen er 50 kr for voksne og børn.

1 month ago

Drengen med de røde seler er på sit livs eventyr. Her møder han Gimpe og Gumpe de to trolde på deres selleripistacieknolde mark.
Men det han glæder sig mest til er at se jer på ... See more

1 month ago

Så kom vi ud og øve for første gang 😊😊😊

1 month ago

Vi i Støbeskeen vil gerne prøve noget nyt. Denne gang har vi kastet os over en udendørs familie forestilling. Se mere inde på www.stobeskeen.dk

1 month ago

Så er der snart kun 1 måned til vi har premiere på vores første friluftstykke "Drengen ned de røde seler". Stykket er primært for de 5 til 8 årige, men kan sagtens ses af hele familien.

« 1 af 5 »