2012 – Ægtemand på deltid (af Ray Cooney)

aegtemand paa deltid webx02Pressemeddelelse, Frederiksværk 3. oktober 2012

Teater Støbeskeen har en ny forestilling på trapperne

I dette efterår er det en ny instruktørduo Pernille Prag og Bente Aagård, der former løjerne på scenen i komedien ”Run For Your Wife” (Ægtemand på deltid) der viser hvor godt eller galt det kan gå, når det viser sig at hovedpersonen er gift med 2 kvinder. Det er en klassisk forviklings komedie, hvor grinet absolut har en stor mulighed for at blive sluppet løs. Alt kan ske og det gør det!

Stykket handler om en lykkelig bigamist, taxichaufføren John Smith. Han gifter sig med Mary, og møder kort tid efter tilfældigt Barbara. Hun frier til ham, og da han ikke nænner at sige nej, bliver hun kone nr.2

John holder styr på sit travle dobbeltliv ved hjælp af sin uundværlige lommebog. En aften, da han er på vej hjem i sin taxi, bliver han blandet ind i et overfald på en ældre dame, og den episode kommer til at ændre hans ellers så planlagte liv totalt. Han hvirvles ind i et spind af hvide løgne, godt hjulpet på vej af sin arbejdsløse overbo Stanley Gardner.

Politiet, pressen og endnu en nabo involveres i mere eller mindre grad i Johns nu efterhånden, fuldstændig rablende liv. Til slut må John Smith gå til bekendelse og fortælle sandheden og finder da ud af, at ”Sandheden er ilde hørt”.

På Støbeskeens PR-gruppes vegne
Peter Hyldahl

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”7″ gal_title=”Ægtemand på deltid”]