2014 – Frankenstein

Plakat_Frankenstein

Pressemeddelelse: Halsnæs Avis

Monstergodt: Frankenstein i Støbeskeen

Torsdag aften var jeg for første – men lad det være sagt med det samme – absolut ikke sidste gang på visit hos Støbeskeen. Amatørteaterforeningen, som jeg slet ikke kan forstå kalder sig amatører, havde budt velkommen indenfor til premiere Frankenstein – en sort komedie. Det lille hyggelige teater diskede op med et brag af en forestilling.

Den uhyggelige fortælling om dr. Frankenstein var iblandet humor, og moderniseret med blandt andet iværksætterydelse til den unge snedker. En opsætning af stykket som mere end til fulde levede op til mine forventninger, og at det hele var gennemført professionelt blev understreget i pausen, hvor der kunne nydes et glad blod eller plasma, samtidig med at sulten kunne stilles med et par afrevne fingre eller et øje.

Jeg kan kun opfordre alle til at komme ud af sofaen og en tur ned på Syrevej i Frederiksværk for at opleve dette fantastiske stykke teater holdet bag og de 11 skuespillere på scenen har fået sat sammen til en oplevelse i lokalområdet der er værd at betale for at få. Af Peter Fjeldal/ Fotos: Jan Stephan