Det er stadig ikke lutter lagkage

Plakat_06Hasselmusen på vandpibe får sig et lykkeligt trip i Hashnæs storkommune

Sådan oplever man den lille kække gnaver med sine store borgmesterdrømme i Støbeskeens

festfyrværkeri af en revy,  der løber af stabelen torsdag den 10. marts.

Igen i år har man valgt at lave revy i Støbeskeen, og forberedelserne er i fuld gang. Titlen på revyen er ” Det er stadig (ikke) lutter lagkage” og her kan man, foruden den lille kække gnaver, møde en masse andre sjove, spændende og crazy  figurer. En elskovshung-rende kvinde, en gal buskrydder, en fornærmet prinsgemal, en gensplejset stock/dog … og mange, mange flere. Repertoiret  spænder vidt , fra det stille og melankolske til det vilde og euforiske. Og som noget nyt, har man ladet sig inspirere af tv-reklamerne, ligesom dyr optræder i mange af rol-lerne. Men, som man skriver i programmet: Ingen dyr har lidt overlast under prøverne.

Det hele bliver fremført med stort talent af de veloplagte skuespillere, der tager sig kærligt af re-vyens numre. Humoristiske og satiriske replikker flyver over scenen. Der synges, danses og spilles.

Tekstforfattere Bettina Tiegarth, Sofie Lykke Jensen, Camilla Jepsen, Sara Lassen, Katrine Rosenkranz Jensen og Erik M. Sørensen har bestræbt sig på at lave en forestilling med masser af humor og finurlige indslag.

 


 

Anmeldelse www.sn.dk

Revyen »Det er stadig ikke lutter lagkage« byder på masser af røg til både borgmester og menigmand i Halsnæs og dagens Danmark i det hele taget.

 

Amatørteatret Støbeskeen havde premiere på revyen torsdag, og de de kommende uger går forestillingen over scenen yderligere 14 gange. Skuespillerne er en god blanding af rutinerede kræfter fra tidligere forestillinger og nye spændende talenter.

 

I dette video-klip fra premieren giver vi en lille smagsprøve fra lagkagerne i form af klip fra åbningsnummeret »Take off«, »Otte til fire«, der handler om skolereformen og endelig »Hashmusens lykkelige trip«, hvor der ryges »grøn halsnæsser« og Mark Oreskov giver den fuld skrue som borgmester Steen Hasselriis eller »den lille kække gnaver, Hasselmusen«.

Se video her

 


 

Anmeldelse – Halsnæs Avis 19. februar 2016

Borgmesterbesøg i handelsskoleelevers bud på en vandpibecafé har inspireret til en revysketch. Arkivfoto
Borgmesterbesøg i handelsskoleelevers bud på en vandpibecafé har inspireret til en revysketch. Arkivfoto

REVY: Hasselmusen på lykketrip i Hashnæs

STØBESKEEN Årets revy er ved at være klar i Støbeskeen, og blandt de mange indslag kan publikum møde den lille kække gnaver Hasselmusen, foruden en masse andre crazy figurer, hedder det i optakten fra teaterforeningen.

Borgmesterbesøg på en vandpibecafé har afstedkommet en sketch med udspring i ‘Hashnæs Storkommune’, men der er også blevet plads til en elskovshungrende kvinde, en gal buskrydder, en fornærmet prinsgemal, en gensplejset stock/dog plus en hel del dyr, som ifølge revyholdet ikke lidt overlast under prøverne.

Det hele fremføres af Støbeskeens veloplagte skuespillere, og holdet af tekstforfattere består af Bettina Tiegarth, Sofie Lykke Jensen, Camilla Jepsen, Sara Lassen, Katrine Rosenkranz Jensen og Erik M. Sørensen.

 


Hasselmusen atter på spil

Anmeldelse www.sn.dk – 23. februar 2016

Sådan blev borgmester Steen Hasselriis fremstillet for to år siden i Støbeskeen, hvor man nu er klar med en ny revy. Foto: Niels J. Larsen

»Hasselmusen på vandpibe får sig et lykkeligt trip i Hashnæs storkommune!«

Sådan lyder en teaser for den kommende lokalrevy i Støbeskeen, hvor man i følge teaterforeningen vil kunne opleve »den lille kække gnaver med sine store borgmesterdrømme«. Og dermed altså få en gentagelse af den helt specielle fremstilling af borgmester Steen Hasselriis (V), som man så første gang for to år siden i revyen »Det er ikke lutter lagkage«. At Halsnæs og omegn ikke har forandret sig meget siden i følge forfatterne tyder årets revytitel på. Titlen på 2016-revyen er således »Det er stadig (ikke) lutter lagkage«.

Den ny revy i det lille teater i Krudtværksområdet har premiere torsdag 10. marts. Og spiller herefter yderligere 14 gange.

 

Forberedelserne er i fuld gang. Foruden den lille kække gnaver kan man møde en masse andre sjove, spændende og crazy figurer: En elskovshungrende kvinde, en gal busk-rydder, en fornærmet prinsgemal, en gensplejset stock/dog og mange, mange flere.

 

– Repertoiret spænder vidt, fra det stille og melankolske til det vilde og euforiske. Og som noget nyt, har man ladet sig inspirere af tv-reklamerne, ligesom dyr optræder i mange af rollerne. Men, som man skriver i programmet: Ingen dyr har lidt overlast under prøverne, lyder det fra formand Pernille Prag.

Tekstforfattere Bettina Tiegarth, Sofie Lykke Jensen, Camilla Jepsen, Sara Lassen, Katrine Rosenkranz Jensen og Erik M. Sørensen har bestræbt sig på at lave en forestilling med masser af humor og finurlige indslag.

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”57″ gal_title=”Det er stadig ikke Lutter Lagkage – Galleri”]